#

Sunt de acord cu Termenii și condițiile și am citit
și sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

Programează-te

Trimite-mi un mesaj și spune-mi despre ce e vorba.

Sună-mă:
0721 280 866

Trimite un e-mail:
[email protected]

Despre mine

Olivia Frățilă
Psih. Clinician, Psihoterapeut

Ai orice tip de întrebare?

Contacteaza-ma

Însoțesc oamenii în lunga călătorie de descoperire a sinelui, oameni aflați în diferite etape ale dezvoltării lor și în acest drum am învățat bucuria care vine din colaborarea cu ceilalți. Am aflat bucuria călătoriei către scopurile lor, către o viață mult mai împlinită.

Cred că transformarea omului începe cu primul pas: Conștientizarea. Cred că oricine poate beneficia de un mediu cald, suportiv, confortabil, nonjudecativ și colaborativ. Am încredere în puterea oamenilor de a face schimbări în viață și în lumea lor.

Cu căldură și empatie sunt alături de clienți pe drumul lor, fie că au o perioadă mai dificilă de traversat, o pierdere sau un doliu, fie se află după o perioadă îndelungată de anxietate sau depresie trăită în tăcere, întâlnesc dificultăți în relațiile cu ceilalți sau sunt părinți care întâlnesc provocări în relația cu copiii lor. Sunt pe deplin angajată în munca alături de ei și văd asta ca pe o onoare.

A ne găsi sensul în viață sau a da un nou sens vieții poate duce la împlinirea potențialului maxim.

Având aceasta filosofie în minte, contribui alături de clienții mei la transformarea situațiilor dureroase și tranzitorii în experiențe transformative și cu sens.

Image

O atmosferă prietenoasă
pentru gândurile și emoțiile tale!

Descoperă mai multe despre noi