#

Sunt de acord cu Termenii și condițiile și am citit
și sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

Programează-te

Trimite-mi un mesaj și spune-mi despre ce e vorba.

Sună-mă:
0721 280 866

Trimite un e-mail:
[email protected]

Confidențialitate și protecția datelor

1. Generalități

1.1 Mind Therapy and Training SRL („noi”, „nouă”, „mindtherapy” sau „clinica”) ia foarte în serios confidențialitatea informațiilor tale. Politica noastră referitoare la confidențialitate /protecția datelor este concepută pentru a-ți spune despre practicile noastre referitoare la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor pe care le poți oferi prin intermediul site-ului web www.mindtherapy.ro și al altor aplicații, site-uri web, microsite-uri web și sub-site-uri web asociate („Site”).
1.2 Prin utilizarea acestui site web sau a oricăror servicii oferite de noi, îți exprimi acordul pentru colectarea, utilizarea și divulgarea acestor informații despre tine, în conformitate cu și ești de acord sa fii legat de aceasta politică de confidențialitate/protecție a datelor.

2. Moduri prin care colectăm informații

2.1 Putem colecta și procesa următoarele informații sau date personale (informații care pot fi identificate în mod unic cu tine) despre tine:
2.1.1 Anumite informații necesare pentru a te înregistra pe site-ul web sau pentru a accesa alte servicii oferite de noi, incluzând numele tău, adresa, data nașterii și profesia etc.;
2.1.2 Adresa ta de e-mail și o parolă;
2.1.3 Un număr de telefon mobil;
2.1.4 O înregistrare a oricărei corespondențe dintre tine și noi;
2.1.5 O înregistrare a oricăror rezervări pe care le-ai făcut sau reclame pe care le-ai plasat pe sau prin intermediul site-ului web;
2.1.6 Răspunsurile tale la orice sondaje sau chestionare pe care le putem utiliza în scopuri de cercetare;
2.1.7 Detalii ale tranzacțiilor contabile sau financiare, inclusiv tranzacțiile efectuate prin intermediul site-ului web sau altfel. Aceasta poate include informații cum ar fi cardul de credit, cardul de debit sau detaliile contului bancar, detalii despre excursii sau părți de excursii (așa cum este descris în Condițiile noastre) pe care le-ai rezervat sau oferit prin intermediul site-ului web;
2.1.8 Detalii ale vizitelor tale pe site-ul web și resursele pe care le-ai accesat;
2.1.9 Informații pe care le putem solicita de la tine atunci când raportezi o problemă cu site-ul web.
2.2 Noi colectăm asemenea informații doar atunci când alegi să ni le furnizezi. Nu trebuie să ne furnizezi informații personale, dar e posibil să nu poți profita de toate serviciile oferite de noi fără a face aceasta.
2.3 Informații sunt strânse, de asemenea, fără ca tu să le furnizezi în mod activ, prin utilizarea diverselor tehnologii și metode, cum ar fi adrese Internet Protocol (IP) și module cookie. Aceste metode nu colectează sau stochează informații personale.
2.4 O adresă IP este un număr atribuit computerului tău de furnizorul tău de servicii internet (ISP), astfel încât să poți accesa Internetul. Aceasta este în general considerată a fi o informație personală neidentificabilă, deoarece în majoritatea cazurilor o adresă IP poate fi doar urmărită înapoi la ISP-ul tău sau compania sau organizația mai mare care oferă accesul la internet (cum ar fi angajatorul tău, dacă ești la locul de muncă).
2.5 Utilizăm adresa ta IP pentru a diagnostica probleme cu serverul nostru, a raporta informații cumulate și a stabili traseul cel mai rapid pe care computerul tău să-l utilizeze în conectarea la site-ul nostru, precum și pentru a administra și a îmbunătăți site-ul web.

3. Utilizare

3.1 Putem utiliza aceste informații pentru:
3.1.1 a asigura că respectivul conținut al site-ului web este prezentat în cel mai eficient mod pentru tine și pentru calculatorul tău și a personaliza site-ul web conform preferințelor tale;
3.1.2 a ajuta în a face îmbunătățiri generale ale site-ului web;
3.1.3 a efectua și a gestiona orice obligații care decurg din acordurile încheiate între tine și noi;
3.1.4 a-ți permite să participi la funcționalitățile site-ului web și la alte servicii;
3.1.5 a te contacta și anunța despre modificările aduse site-ului web sau serviciilor oferite de noi (cu excepția cazului în care ne-ai cerut să nu facem aceasta);
3.1.6 a colecta plățile de la tine;
3.1.7 a analiza cum folosesc utilizatorii site-ul web și în scopuri de marketing și cercetare internă.
3.1.8 a ne asigura că respecți termenii și condițiile și legile aplicabile din România și Uniunea Europeană.
3.2 Noi nu vom revinde informațiile tale unei terțe părți și nici nu le vom utiliza pentru marketingul unei terțe părți.
3.3. Mind Therapy poate să modereze mesajele pe care le schimbi pe Site. Mind Therapy nu va vinde, transfera, distribui sau dezvălui comunicările tale niciunui terț în lipsa consimțământului tău, cu excepția cazurilor în care dezvăluirea este impusă de legile aplicabile.

4. Distribuirea informațiilor tale

4.1 Dacă îți percepem taxe sau colectăm bani de la tine în legătură cu orice servicii de pe site-ul web, inclusiv orice sponsorizări, plățile prin card de credit sau de debit vor fi colectate de operatorii noștri de plăți.
4.2 Pentru ca plățile să fie prelucrate poate fi necesar să ne oferi unele detalii necesare pentru operatorul nostru de plăți. Îți vom spune despre acest lucru în momentul în care colectăm acele informații.
4.3 Noi nu dezvălui informațiile pe care le furnizezi prin intermediul site-ului web oricăror terți, cu excepția:
4.3.1 Dacă avem datoria de a dezvălui sau distribui datele tale personale pentru a ne conforma oricăror obligații legale (de exemplu, dacă ni se solicită să facem acest lucru printr-o hotărâre judecătorească sau în scopul prevenirii fraudelor sau altor infracțiuni);
4.3.2 Pentru a pune în aplicare orice termeni de utilizare care se aplică pe site-ul web, sau pentru a pune în aplicare orice alți termeni și condiții sau acorduri pentru serviciile noastre, care se pot aplica;
4.3.3 Putem transfera informațiile tale personale la o terță parte, ca parte dintr-o vânzare a unora sau a tuturor activităților și activelor noastre unei terțe părți sau ca parte a oricărei restructurări sau reorganizări a activității, dar vom lua măsuri cu scopul de a ne asigura că drepturile tale de confidențialitate/protecție a datelor continuă să fie protejate;
4.4 În afară de cele stabilite mai sus, noi nu vom dezvălui informațiile tale personale decât dacă ne dai permisiunea de a face acest lucru.

5. Accesul la informațiile personale și corectarea lor

5.1 Vom lua toate măsurile rezonabile în conformitate cu obligațiile legale pentru a actualiza sau corecta informațiile personale identificabile din posesia noastră, pe care le trimiți prin acest site web.
5.2 Legea îți oferă dreptul de a avea acces la informațiile deținute despre tine. Dreptul tău de acces pot fi exercitat în conformitate cu legea. Orice solicitare de acces poate fi taxată cu până la 10 EUR pentru a face față costurilor noastre legate de furnizarea detaliilor despre informațiile pe care le deținem despre tine. Dacă dorești să vezi detaliile informațiilor personale pe care le deținem despre tine, folosește formularul din josul paginii sau contactează-ne prin pagina de contact.
5.3 Luăm toate măsurile necesare pentru a proteja informațiile de identificare personală când îți transmiți informațiile de pe computerul tău pe site-ul nostru web și pentru a proteja aceste informații împotriva pierderii, utilizării abuzive și accesului neautorizat, divulgării, modificării sau distrugerii. Noi utilizăm tehnologii de vârf și software de criptare pentru a proteja datele tale și operăm standarde stricte de securitate pentru a preveni orice acces neautorizat la acestea.
5.4 În cazul în care utilizezi parole, nume de utilizator sau alte caracteristici speciale de acces pe acest site web, ai și responsabilitatea de a lua măsurile rezonabile pentru a le proteja.

5.5 În cazul în care nu alegi să ștergi datele pe care le avem despre tine, acestea rămân stocate pe server pentru un timp. Fiecare informație rămâne stocată online un timp diferit, dar nu mai mult de 365 de zile din momentul primirii.

6. Alte site-uri web

6.1 Acest site web conține linkuri și referințe la alte site-uri web. Reține că această politică de confidențialitate nu se aplică acelor site-uri web.
6.2 Nu putem fi responsabili pentru politicile de confidențialitate și practicile site-urilor web care nu sunt operate de noi, chiar dacă le accesezi prin intermediul site-ului nostru web. Îți recomandăm să verifici politica fiecărui site web pe care îl vizitezi și să-l contactezi pe proprietarul sau operatorul său, dacă ai nelămuriri sau întrebări.
6.3 În plus, dacă ai ajuns la acest site web prin intermediul unui site web terț, nu putem fi responsabili pentru politicile de confidențialitate/protecție a datelor și practicile proprietarilor sau operatorilor acelui site web terț și îți recomandăm să verifici politica acelui site web terț și să-l contactezi pe proprietarul sau operatorul său, dacă ai nelămuriri sau întrebări.

7. Notificarea modificărilor confidențialității/protecției datelor

Vom publica detalii ale oricăror modificări ale confidențialității/protecției datelor pe site-ul nostru web pentru a ne asigura că ești întotdeauna conștient de informațiile pe care le colectăm, cum le folosim și în ce condiții, dacă este cazul, le distribuim altor părți.

8. Contactează-ne

Dacă, în orice moment, dorești să ne contactezi cu opiniile tale despre practicile de confidențialitate/protecție a datelor sau cu orice întrebare referitoare la datele personale, poți face acest lucru prin pagina de contact. De asemenea poți solicita informațiile dorite prin scrisoare la adresa Mind Therapy and Training SRL, Intr. Grigore Gănesscu nr.6, Sector 3, București, România, Cod Poștal 030917. Dacă nu dorești să mai primești Newsletter-urile noastre, poți face click pe linkul de dezabonare prezent în fiecare e-mail.

Formular pentru cererea datelor stocate

Completează formularul și în cel mai scurt timp vei primi o confirmare pe adresa de e-mail, iar ulterior un document HTML cu detalii despre datele stocate.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Mind Therapy.

[wpgdprc "Utilizând acest formular sunteți de acord cu stocarea și procesarea datelor de către website."]