#

Sunt de acord cu Termenii și condițiile și am citit
și sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

Programează-te

Trimite-mi un mesaj și spune-mi despre ce e vorba.

Sună-mă:
0721 280 866

Trimite un e-mail:
[email protected]

Psihoterapie individuală

Informații
Generale

Psih.: Olivia Frățilă, Psih. Clin.

Când: lun-vin, 8-19

Unde: Sediul Central Mind Therapy

Psihoterapia individuală are rolul de a ajuta oamenii care se confruntă cu probleme emoționale, comportamentale sau de altă natură, care pot varia ca severitate și intensitate.

Scopul principal este de a îmbunătăți calitatea vieții prin găsirea unui drum clar în viață și prin dobândirea autonomiei.

Chiar dacă problema cu care te confrunți are cauze adânci în copilărie sau este o cădere emoțională apărută în urma unui eșec, a unei pierderi sau a unui divorț, un psiholog – psihoterapeut profesionist te poate ajuta sa revii la o stare de sănătate deplină printr-un tratament sistematic.

Sunt multe probleme emoționale care își găsesc locul în inima noastră și care rămân neschimbate mult timp. Cu timpul, aceste probleme emoționale se adună și se transformă într-o încărcătură emoțională care are un impact negativ asupra vieții de zi cu zi, cu unele consecințe ca: lipsa de atenție, pierderea entuziasmului, a respectului de sine, a dorinței de schimbare, pierderea curajului și altele.

Aceste probleme se pot accentua și pot avea efecte negative în alte arii ale vieții, cum ar fi relațiile, viața profesională și sănătatea.

Prin ascultare empatică și conducerea dialogului în mod terapeutic, găsim cauzele problemelor și acționăm către schimbare.

Informații adiționale

Cum încep?

Primul pas este să suni și să faci o programare. Îți vor fi cerute câteva informații la telefon pentru a ne ajuta să stabilim dacă clinica noastră este cea mai bună opțiune de tratament pentru tine. Vei fi programat la o ședință de evaluare inițială în care vei avea ocazia să stabilești un prim contact cu psihoterapeutul. În prima ședință vei afla mai multe despre costuri, confidențialitate, și la ce să te aștepți în timpul terapiei.

Ce se întâmpla în prima sedinta?

Clientul și psihoterapeutul se cunosc reciproc. Psihoterapeutul va pune întrebări clientului legat de situația prezentă, experiențe trecute, familie, prieteni, serviciu. Clientul poate dezvălui atât cât îi este confortabil. Terapeutul are nevoie sa strângă suficiente date pentru a propune un plan de tratament adecvat. În timp ce unele probleme pot fi evidente atât pentru client cât și pentru terapeut (de ex. problemele de alimentație, atacurile de panica, fobiile), sunt situații când anumite probleme sunt mai puțin evidente pentru client (anxietate, depresie).

Pentru evaluarea situației curente sunt necesare una pana la trei ședințe, la finalul evaluării terapeutul va determina care este problema și va propune clientului un plan de tratament.

Dacă la sfârșitul primei ședințe decizi să urmezi tratamentul împreună cu terapeutul, vei agrea un program al ședințelor de terapie, în mod obișnuit terapia se desfășoară o data pe săptămână și fiecare ședință durează 50 de minute.

Image

O atmosferă prietenoasă
pentru gândurile și emoțiile tale!

Află mai multe despre noi