#

Sunt de acord cu Termenii și condițiile și am citit
și sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

Programează-te

Trimite-mi un mesaj și spune-mi despre ce e vorba.

Sună-mă:
0721 280 866

Trimite un e-mail:
[email protected]

Therapy for Couples

Informații
generale

Session from $99

Psih.: Olivia Frățilă, Psih. Clin.

Când: lun-vin, 10-19

Unde: Sediul Central Mind Therapy

Chiar dacă este o fobie socială, o fobie specifică, un sindrom de stres post-traumatic, o tulburare de anxietate generalizată, o tulburare obsesiv-compulsivă, sau altceva similar, acestea intră este în categoria tulburărilor de anxietate și este nevoie de un tratament clinic și terapeutic. Aici este punctul în care expertiza noastră vă poate fi de folos. Avem o abordare sistematică a problemelor clienților noștri. În cadrul unei serii de ședințe cunoaștem împreună problemele, propunem moduri de a le face față, confruntând situațiile conflictuale.

A fost dovedit științific că în cazul oamenilor care se confruntă în mod repetat cu stimulii anxiogeni (cei care provoacă anxietatea), fără să primească răspunsul negativ de care se tem, sensul fobiei scade gradual.

Aceasta ajută la schimbarea cadrului de referință al persoanei, la construirea stimei de sine și a unui sentiment pozitiv de sine.

În cazuri severe, psihoterapia se asociază cu tratamentul medicamentos.

Cras pharetra, est eget tempor rhoncus, nisl elit lobortis tellus, eu euismod tellus odio a neque. Sed placerat quis augue at luctus. Curabitur in est in diam ornare mattis vitae at magna. Etiam tincidunt convallis dictum. Sed vitae magna eu dui dignissim congue at eu urna. In ut ante lorem. Cras eget varius orci.

Doctors

Află mai mult

Anxietatea este o stare afectivă caracterizată printr-un sentiment difuz de insecuritate, de neliniște, în legătură cu un pericol potențial sau perceput. În unele cazuri, pericolul care induce starea de anxietate nu este conștientizat de cel afectat, aceasta resimțind o stare de neliniște fără a putea numi pericolul față de care resimte această neliniște. Atunci când nu este conștentizată, anxietatea poate lua forma unor simptome exclusiv fizice, din această cauză, cei afectați putând ajunge să creadă că suferă de o afecțiune organică. Anxietatea resimțită exclusiv prin simptome fizice face parte din categoria tulburărilor psiho-somatice.

Anxietatea excesivă reprezintă o problemă foarte frecvent întâlnită în viața de zi cu zi. Aproximativ 25% din populație suferă de anxietate care ar necesita tratament într-o anumita perioadă a vieții lor, iar alți 25% au forme de anxietate mai puțin severe.Tulburările de anxietate includ anxietatea generalizată, fobia socială, fobiile specifice (ex. fobia de insecte, de spații deschise sau închise), atacul de panică, tulburarea obsesiv-compulsivă sau stresul post-traumatic.

Image

Friendly atmosphere
for all of your thoughts

Find out more about us